Βελτίωση UX – UI

Βελτιώσεις ux-ui σε ιστοσελίδες

Δείτε άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα στην e-commerce σελίδα σας. Δώστε στον επισκέπτη σας μια θετική εξατομικευμένη εμπειρία!

  • Τι είναι το Usability;

Το Usability, δηλαδή η χρηστικότητα, σχετίζεται με τη βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων και βασίζεται σε μια σειρά από κανόνες, οι οποίοι καθιστούν τις ιστοσελίδες κατανοητές και εύχρηστες για όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες. Πρωταρχικός στόχος είναι ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας εύχρηστης και προσιτής για τον τελικό χρήστη, που θα βελτιώσει ορατά τη συνολική εικόνα της επιχείρησής σας και θα οδηγήσει στην αύξηση των κερδών σας.

Όσο πιο εύχρηστη είναι η ιστοσελίδα σας σήμερα, τόσο πιο ψηλά θα εμφανίζεται στη Google. Η Google, με τις βελτιστοποιήσεις στον αλγόριθμό της, χρησιμοποιεί ένα σύστημα που καταλαβαίνει πόσο εύχρηστη είναι μια ιστοσελίδα και πόσο εύκολα βρίσκει ο χρήστης αυτό που ψάχνει και, βάσει αυτού, την κατατάσσει υψηλότερα.

  • Τι είναι το U/X;

Το UX (User Experience) είναι η συνολική εμπειρία του χρήστη όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Η εμπειρία αυτή διαμορφώνεται βάσει πολλών παραμέτρων, μια από τις οποίες είναι και η χρηστικότητα. Άλλα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν προκειμένου να έχει ο χρήστης μια θετική εμπειρία είναι, μεταξύ άλλων, η αξιοπιστία (Credibility), η ευκολία εύρεσης μιας πληροφορίας (Findability), το πόσο επιθυμητό είναι ένα προϊόν ή μια υπηρεσία (Desirability) κ.ά.

Εμπειρία χρήστη ux-ui

Θέλετε κι εσείς την καλύτερη εμπειρία για τους χρήστες σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά: +30 2111159758 ή μέσω e-mail: [email protected]. Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τις κατάλληλες συμβουλές, αλλά και να αναλάβει τη βελτίωση της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Προσφέρουμε στους χρήστες σας μια ολοκληρωμένη θετική εμπειρία, φροντίζοντας για όλες τις παραμέτρους, όπως φαίνεται παρακάτω:

Θετική εμπειρία χρήστη ux-ui

Πώς το πετυχαίνουμε αυτό;

  • Διορθώνουμε τα προβλήματα χρηστικότητας της ιστοσελίδας σας (Usability Review)

Με τη μέθοδο Usability Review μπορούμε αρκετά γρήγορα να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε τα σημαντικότερα προβλήματα χρηστικότητας της σελίδας σας που δημιουργούν σημεία προστριβής με τους χρήστες και μειώνουν το ποσοστό μετατροπής των επισκεπτών σας σε πελάτες. Ο εξειδικευμένος τεχνικός μας σύμβουλος περιηγείται στην ιστοσελίδα σας με συγκεκριμένα σενάρια χρήσης, εξετάζοντας και εκτιμώντας πώς οι επιμέρους λειτουργίες της σελίδας επηρεάζουν τη χρηστικότητά της.

  • Παρακολουθούμε πώς ένας χρήστης λειτουργεί στην ιστοσελίδα σας (User Testing)

Το “User Testing” αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές και οικονομικές μεθόδους εντοπισμού και διόρθωσης των προβλημάτων χρηστικότητας της ιστοσελίδας σας. Ο ειδικός μας σύμβουλος, που διενεργεί το τεστ, καλεί τον συμμετέχοντα (υποθετικό επισκέπτη) να εκτελέσει συγκεκριμένα σενάρια χρήσης πάνω στην ιστοσελίδα σας και αξιολογεί τα ευρήματα.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο πλησιέστερο γραφείο ή υποβάλετε την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Η ομάδα μου και εγώ προσωπικά είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε για το project σας.
Καλέστε μας τώρα στο 211 115 9758

Λουκής Στέφανος
CEO, slbl.gr

Θέλεις να έρθεις σε επαφή μαζί μας;