Σύσταση Εταιρείας στο Λονδίνο

england

Το Ηνωμένο Βασίλειο θεωρείται μία από τις φιλικότερες προς τον επιχειρηματία χώρες προς ίδρυση της εταιρείας του. Εφόσον σας ενδιαφέρει να επεκταθείτε σε διεθνείς εμπορικές συμφωνίες και να διευρύνετε το πελατολόγιό σας απολαμβάνοντας κύρους και αξιοπιστίας, η σύσταση της εταιρείας σας στην Αγγλία διαφαίνεται ως μία εκ των πλέον ενδεδειγμένων επιλογών για εσάς.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, αλλά δεν ξέρετε πώς και από πού;

Εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Η ομάδα της SLBL είναι έτοιμη να σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες συμβουλές και να αναλάβει εξολοκλήρου τη διεκπεραίωση της διαδικασίας σύστασης της εταιρείας σας στο Λονδίνο. Η ομάδα μας συναπαρτίζεται από έμπειρους χρηματοοικονομικούς και νομικούς συμβούλους που είναι σε θέση να εξασφαλίσουν τη σφαιρική σας κάλυψη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2111159758 ή μέσω e-mail στο [email protected] και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα.

Ποια εταιρική μορφή να επιλέξω και γιατί;

Η πιο διαδεδομένη μορφή είναι η LTD ή Limited Company. Η εταιρεία αυτή προσομοιάζει σε μεγάλο βαθμό στην Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (Ι.Κ.Ε.) της ελληνικής έννομης τάξης όσον αφορά στα βασικά χαρακτηριστικά λειτουργίας της. Η σύσταση γίνεται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Ιδρύεται  από ένα ή περισσότερα φυσικά ή νομικά πρόσωπα και απευθύνεται σε κάθε είδους επιχειρηματία που επιθυμεί να αποκτήσει διεθνές προφίλ, εκτείνοντας την δραστηριότητα του σε ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.  Μια Ε.Π.Ε. στο Λονδίνο σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται Off Shore εταιρεία.

Επηρεάζει το Brexit τη σύσταση της εταιρείας μου στην Αγγλία;

Το Brexit, δηλαδή η έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ΔΕΝ επηρεάζει καθόλου τη σύσταση και λειτουργία της εταιρείας σας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και αυτό διότι δεν υπήρξε ποτέ κάποια διαφορετική αντιμετώπιση της Βρετανικής Φορολογικής Αρχής σε πολίτες της Ε.Ε. για την ίδρυση εταιρείας στην Αγγλία. Η διαδικασία παρέμενε και παραμένει ίδια για όλους, πολίτες Ε.Ε. και μη.

Χρειάζεται η φυσική μου παρουσία στην Αγγλία;

Για να συστήσετε την εταιρεία σας εκεί δε χρειάζεται να ζείτε ούτε να μεταβείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκτός φυσικά εάν το επιθυμείτε οι ίδιοι. Η διαδικασία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά χάρη στην ανεπτυγμένη ψηφιακή-τεχνολογική δομή της χώρας. Η διεύθυνση της εταιρείας που θα δηλώσετε, ωστόσο, πρέπει να είναι πραγματική έδρα και να βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ποιο είναι το φορολογικό καθεστώς για τις LTDs;

Το φορολογικό καθεστώς στο Λονδίνο είναι εξαιρετικά ευνοϊκό και ευέλικτο, τόσο αναφορικά με τη διαχείριση των ρευστών κεφαλαίων όσο και αναφορικά με ιδιαίτερες ρυθμίσεις προς ενίσχυση των νέων και καινοτόμων επιχειρήσεων, ενώ το τραπεζικό σύστημα φημίζεται για την αξιοπιστία του.

Αρχικά, οφείλετε να εγγράψετε την εταιρεία σας στην αντίστοιχη φορολογική υπηρεσία μέσα σε τρεις μήνες από τότε που η εταιρεία θα ξεκινήσει την οικονομική της δραστηριότητα. Η Αγγλική εταιρεία έχει 19% φορολογία και όλες οι δαπάνες, όπως έξοδα μετακίνησης, αποδείξεις, τιμολόγια κ.ά. κατατίθενται στον λογιστή ως έξοδα της επιχείρησης και, ως εκ τούτου, αφαιρούνται από το φορολογητέο εισόδημα. Επίσης, δεν υποχρεούστε να γραφτείτε στο μητρώο Φ.Π.Α. (VAT), εφόσον δεν ξεπερνάτε τις 85.000 λίρες σε τζίρο.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο πλησιέστερο γραφείο ή υποβάλετε την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Η ομάδα μου και εγώ προσωπικά είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε για το project σας.
Καλέστε μας τώρα στο 211 115 9758

Λουκής Στέφανος
CEO, slbl.gr

Θέλεις να έρθεις σε επαφή μαζί μας;