Google ADS

Το λογότυπο των Google ADS

Πριν τις εγκαταλείψετε, αφήστε μας να ρίξουμε μια ματιά!

Το Google Ads (Αdwords) είναι μία από τις αποτελεσματικότερες online υπηρεσίες στοχευμένης διαφήμισης που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να εκτινάξει τις πωλήσεις της και να κάνει το brand της περισσότερο αναγνωρίσιμο. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, η επιχείρηση σας θα προβάλλεται εκείνη ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται τη διαφήμιση περισσότερο, δηλαδή όταν ο καταναλωτής ψάχνει αυτό που προσφέρετε.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη καμπάνια βάσει των αναγκών σας, ώστε να μειώσουμε άμεσα το κόστος ανά κλικ και να μεγιστοποιήσουμε την επιστροφή της επένδυσης, ώστε να αυξηθούν τα κέρδη σας.

googl eadwords infographic
 • Άμεσα και Μετρήσιμα Αποτελέσματα

Αποτελέσματα χωρίς καθυστερήσεις, από τον πρώτο μήνα!

 • Εκτεταμένη εμπειρία

Πλήθος case studies διαφημιστικών καμπανιών μας σχετικών με μόδα, λιανεμπόριο, υγεία & ομορφιά, τουρισμό, supermarket, υπηρεσίες, e-shops!

 • Στρατηγικός προγραμματισμός

Διατηρούμε άμεση επαφή με τους πελάτες, χωρίς περιττά reports!

Τρέχετε ήδη μια καμπάνια AdWords, αλλά πιστεύετε ότι δεν αποδίδει;

Ελέγχουμε την καμπάνια σας, εντοπίζουμε τα σημεία που κρατάνε χαμηλή την απόδοση της διαφήμισής σας και σας δίνουμε τις απαραίτητες συμβουλές για  αλλαγές και βελτιστοποιήσεις, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε για πρώτη φορά την online διαφήμιση της επιχείρησής σας;

Το προσωπικό της SLBL διαθέτει πείρα και εκπαίδευση τόσο στα Google Adwords όσο και στα Google Analytics και είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει με επιτυχία σε γρήγορα και ουσιαστικά αποτελέσματα μέσω στοχευμένων online campaigns σε 3 απλά βήματα.

Βήματα επιτυχίας στα google ads
 • ΒΗΜΑ 1Ο: ΧΑΡΑΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣΠρώτο βήμα για μια επιτυχημένη διαφήμιση είναι η χαρτογράφηση της ακριβούς επιχειρηματικής δραστηριότητάς σας, ο προσδιορισμός των στόχων σας και ο εντοπισμός των βασικών ανταγωνιστών σας.

  ΒΗΜΑ 2Ο: ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

  Επιλέγουμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά και ορίζουμε ακριβώς το target group των υποψήφιων πελατών που επιθυμείτε και, βάσει αυτών των λέξεων-κλειδιών, γράφουμε τα κατάλληλα στοχευμένα μηνύματα (Ad copy). Έτσι θα προβάλλεστε την ώρα που σας αναζητούν και θα έχετε το σωστό traffic με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και τα ποιοτικότερα αποτελέσματα.

  Μεγιστοποιούμε τον αριθμό των clicks που λαμβάνετε  μέσω των επεκτάσεων (Ad Extensions), που επιτρέπουν να προσθέσουμε επιπλέον πληροφορίες στο διαφημιστικό μήνυμα, όπως τη διεύθυνση ή το τηλέφωνο της επιχείρησης.

  Προβάλλουμε την καμπάνια σας και σε ιστοσελίδες που δεν είναι μηχανές αναζήτησης, αλλά δημιουργούν έσοδα από προβολή διαφημίσεων μέσω του Google Display Network.

  ΒΗΜΑ 3Ο: ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  Έχοντας δημιουργήσει το κατάλληλο σύστημα παρακολούθησης (tracking), ελέγχουμε διαρκώς και βελτιστοποιούμε τη διαφήμισή σας στο διαδίκτυο. Σας κρατάμε ενήμερους για τα στατιστικά και όλα τα στοιχεία, για να έχετε μια ουσιαστική εικόνα για την καμπάνια σας με στοχευμένο μηνιαίο reporting.

γράφημα για το google ads

Δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες, δεκάδες επιτυχημένα projects.

Δίνουμε πάντα προτεραιότητα στις επιθυμίες των πελατών μας, δίνοντάς τους τα καλύτερα αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε online το ραντεβού σας και θα σχεδιάσουμε, για σας την πιο αποδοτική διαφημιστική καμπάνια.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο πλησιέστερο γραφείο ή υποβάλετε την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Η ομάδα μου και εγώ προσωπικά είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε για το project σας.
Καλέστε μας τώρα στο 211 115 9758

Λουκής Στέφανος
CEO, slbl.gr

Θέλεις να έρθεις σε επαφή μαζί μας;