Ηλεκτρονικοί Πλειστηριασμοί

Θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο που εκποιείται μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, συμμετέχοντας σε αυτόν; Έχετε ακούσει πολλά για την εν λόγω διαδικασία, αλλά δεν ξέρετε τι από όλα αυτά ισχύει τελικά; Ίσως να έχετε ακούσει, μάλιστα, ότι η συμβολή ενός δικηγόρου ή ενός συμβούλου επιχειρήσεων εν γένει δεν είναι απαραίτητη για τη συγκεκριμένη διαδικασία. Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Η υπηρεσία διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μέσω του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική σας παρουσία. Οι πλειστηριασμοί διενεργούνται από τους Υπαλλήλους Πλειστηριασμού, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι συμβολαιογράφοι.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή:

Ενώ, όμως, η διαδικασία φαίνεται να είναι απλή, υπάρχουν κάποια σημεία «παγίδες», στα οποία θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Είναι πολύ σημαντικό πριν ξεκινήσει η διαδικασία να έχει γίνει σωστός έλεγχος τίτλων ιδιοκτησίας του εκπλειστηριαζόμενου ακινήτου στο αρμόδιο υποθηκοφυλακείο ή κτηματολογικό γραφείο προς αποφυγή περιττών δαπανών. Τέτοια περιττά ή «κρυφά βάρη» μπορεί να αποτελούν οι οφειλές από φόρο μεταβίβασης ακινήτου ή υποχρεώσεις από λοιπά εμπράγματα δικαιώματα τρίτων, εκτός υποθήκης και προσημείωσης, όπως οι δουλείες.

Τι προσφέρει η SLBL;

Η ομάδα μας συναπαρτίζεται από επιστήμονες διαφόρων κλάδων και  εξειδικευμένους χρηματοοικονομικούς και νομικούς συμβούλους που θα σας παρέχουν την απαραίτητη κάλυψη καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Αναλαμβάνουμε:

  • τη μελέτη και την εκτίμηση της αξίας και της απόδοσης του ακινήτου που έχετε επιλέξει
  • την ετοιμασία του φακέλου σας, την εγγραφή σας στο σύστημα και τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών
  • τη διενέργεια όλης της διαδικασίας του πλειστηριασμού και την εκπροσώπησή σας καθόλη τη διάρκεια της εν λόγω διαδικασίας
  • τη συμβουλευτική σας κάλυψη σε ό,τι άλλο τυχόν χρειαστείτε

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2111159758 ή μέσω e-mail στο [email protected] και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο πλησιέστερο γραφείο ή υποβάλετε την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Η ομάδα μου και εγώ προσωπικά είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε για το project σας.
Καλέστε μας τώρα στο 211 115 9758

Λουκής Στέφανος
CEO, slbl.gr