Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 215 215 9717, +30 211 115 9758

ΝΕΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Είστε αυτοαπασχολούμενοι δικηγόροι εγγεγραμμένοι στον Δικηγορικό Σύλλογο με έναρξη στην αρμόδια ΔΟΥ έως και την 31/12/2020;

Μπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας για συμμετοχή στο νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ για την επιχορήγηση Δικηγόρων που επλήγησαν από την πανδημία με σκοπό τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό του γραφείου σας!

Η ομάδα της SLBL είναι δίπλα σας να σας καθοδηγήσει καθ’ όλη τη διαδικασία,
από τον έλεγχο της επιλεξιμότητάς σας και την συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών, έως και την υποβολή του φακέλου σας και την επίλυση κάθε σχετικής σας απορίας!Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οι επιπτώσεις του Covid και των αλλεπάλληλων περιοριστικών μέτρων, είχε σίγουρα μεγάλο αντίκτυπο και στο δικηγορικό κλάδο. Τα κλειστά δικαστήρια, η επίμήνες αναβολή των εκδικάσεων των υποθέσεων και το γενικότερο σύστημα που υπολειτουργούσε για καιρό προκάλεσε σημαντική μείωση στον φόρτο εργασίας, αλλά και τα εισοδήματα των δικηγόρων.

Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε να δοθεί νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ για την επιχορήγηση Δικηγόρων που επλήγησαν με σκοπό τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό τους με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης (100%).

Το πρόγραμμα στοχεύει στην στήριξη – ενίσχυση των αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων και στη ψηφιακή αναβάθμιση της υποδομής των γραφείων τους, προκειμένου να εντάξουν στο πρόγραμμα τους την χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες συνθήκες παροχής υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο συνολικός ενδεικτικός προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 20.000.000€, ενώ το ύψος της επιδότησης για κάθε ωφελούμενο δικηγόρο αναμένεται να κυμαίνεται από 1.000 έως και 2.500 ευρώ.

  • Η/Υ
  • Laptops
  • Routers
  • Κάμερες υπολογιστή
  • Ηχεία
  • Μικρόφωνα
  • Ακουστικά
  • Scanners
  • Πολυμηχανήματα
  • Συστήματα και οθόνες τηλεδιάσκεψης

Με το παρόν πρόγραμμα μπορείτε να λάβετε επιχορήγηση για:

Οι ωφελούμενοι, οι οποίοι έκαναν έναρξη εντός του 2020, μπορούν να υποβάλουν αίτηση και, στην περίπτωση τους, δύνανται να λάβουν ποσό ύψους 1.500€ ως ανώτερο όριο επιχορήγησης.

Η επιχορήγηση όλων των ωφελούμενων θα υπολογίζεται με βάση το ύψος των Εσόδων του Φορολογικού έτους 2019 και η διαδικασία αξιολόγησης θα είναι συγκριτική. Θα βασίζεται δηλαδή στο αντικειμενικό κριτήριο μείωσης του κύκλου εργασιών κατά το έτος 2020 σε σχέση με το 2019.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Η ομάδα της SLBL αποτελείται από εξειδικευμένους συμβούλους προγραμμάτων ΕΣΠΑ, χρηματοοικονομικούς συμβούλους, δικηγόρους, γραφίστες, προγραμματιστές και ειδικούς διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι μπορούν να σας κατατοπίσουν πλήρως για την διαδικασία την επιχορήγησης.

Την ίδια στιγμή, όμως, δεν θα χρειαστεί να απευθυνθείτε σε κανέναν άλλο, καθώς αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία εμείς, εντός του γραφείου μας, γεγονός που εξασφαλίζει την ποιότητα και ταχύτητα των υπηρεσιών μας.

Έχοντας ολοκληρώσει εκατοντάδες projects στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουμε την γνώση και την εμπειρία να υποστηρίξουμε πλήρως το νέο σας ξεκίνημα! Επικοινωνείτε μια φορά μαζί μας... και αναλαμβάνουμε εμείς όλα τα άλλα!

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κολοκοτρώνη 126 Πειραιάς, 18535

+30 215 2159 717
+30 211 1159 758

2021 Developed by SLBL