Κατασκευή Landing Page

Κατασκευή Landing Page

landing-page

Το μεγαλύτερο μέρος των website μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι βασίζονται σε συγκεκριμένα πρότυπα (themes-templates) ώστε να μπορούν οι προγραμματιστές να δαπανούν λιγότερο χρόνο και ο πελάτης να πληρώνει λιγότερα χρήματα.

Είναι τα παραδοσιακά site αποτελεσματικά; Η απάντηση είναι…μάλλον όχι. Ή καλύτερα δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο οι landing Pages.

Τι είναι όμως η Landing Page και γιατί είναι τόσο διάσημες?

Οι Landing Page είναι Custom δημιουργημένες, στα μέτρα του πελάτη, και δεν βασίζονται σε κάποιο πρότυπο. Είναι πολύ αποτελεσματικές καθώς σχεδιάζονται με γνώμονα να πετύχουν ένα συγκεκριμένο στόχο(action), όπως πχ η συμπλήρωση μιας φόρμας στο παρακάτω παράδειγμα που χρησιμοποιούμε εμείς για την εύρεση πελατολογίου που ενδιαφέρεται για κατοχύρωση εμπορικών σημάτωνσχεδιασμος-landing-page-slbl

Όπως βλέπετε στο συγκεκριμένο παράδειγμα, ο χρήστης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχει αντιληφθεί τα βασικά σημεία της υπηρεσίας και συμπληρώνει την φόρμα ή καλεί στο τηλέφωνο. Με αυτό το σχεδιασμό επιτυγχάνεται έως και 400% αύξηση στις επικοινωνίες σε σχέση με μια κλασική ιστοσελίδα.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς μια μοναδική landing page ανάλογα με το δικό σας στόχο. Μπορείτε να δείτε δείγματα εργασιών μας εδώ , και να μας αναθέσετε το σχεδιασμό της δικής σας landing page εδώ

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο πλησιέστερο γραφείο ή υποβάλετε την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Η ομάδα μας και εγώ προσωπικά είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε για το project σας.
Καλέστε μας τώρα στο 211 115 9758

placeholder
Λουκής Στέφανος
CEO, slbl.gr

Θέλεις να έρθεις σε επαφή μαζί μας;