Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 215 215 9717, +30 211 115 9758

ΝΕΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης παιδοτόπου που πλήγησε από τον κορονοϊό; Διαθέτετε αδειοδοτημένη επαγγελματική έδρα και έχετε προβεί σε έναρξη εργασιών πριν την 1.1.2020;

Μπορεί ο παιδότοπος σας να έμεινε επί μήνες κλειστός, όμως το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ μπορεί να σας προσφέρει μια μη επιστρεπτέα, ακατάσχετη και αφορολόγητη επιχορήγηση (100%), ώστε να επαναλειτουργήσετε την επιχείρησή σας με την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων όσο πιο ομαλά και ανώδυνα γίνεται!

Η ομάδα της SLBL είναι δίπλα σας να σας καθοδηγήσει καθ’ όλη τη διαδικασία, από τον έλεγχο της επιλεξιμότητάς σας και την συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών, έως και την υποβολή του φακέλου σας και την επίλυση κάθε σχετικής σας απορίας!Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το νέο αυτό πρόγραμμα ΕΣΠΑ στοχεύει στη παροχή ρευστότητας στους πληγέντες από τη πανδημία παιδοτόπους που αντιμετώπισαν μεγάλη απώλεια εισοδημάτων, στην ομαλή επανεκκίνηση τους και στην επιστροφή σε ρυθμούς κανονικότητας.

Το μέγιστο κεφάλαιο κίνησης που θα δοθεί ανά ωφελούμενη επιχείρηση ανέρχεται στο ποσό των 18.000€!

Μάλιστα, είναι πιθανό να αυξηθεί ο συνολικός προϋπολογισμός, με σκοπό να καλυφθεί το σύνολο των αιτήσεων χρηματοδότησης που θα αξιολογηθούν θετικά.

Η υποβολή αιτήσεων, που θα διεξαχθεί μόνο ηλεκτρονικά, θα ξεκινήσει στις 31 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουλίου 2021.Οι σχετικές επιχειρήσεις που μπορούν να επωφεληθούν είναι οι:

Υπηρεσίες παιδότοπου

[93.29.19.05 + όλοι οι ΚΑΔ των υποκατηγοριών]

Υπηρεσίες πίστας καρτ

[93.11.10.04 + όλοι οι ΚΑΔ των υποκατηγοριών]

  • Ενοίκια επαγγελματικού χώρου
  • Δαπάνες ενέργειας, σταθερής και κινητής επαγγελματικής τηλεφωνίας,ύδρευσης, θέρμανσης κλπ
  • Νομική, Συμβουλευτική, Λογιστική υποστήριξη
  • Δαπάνες προβολής και δικτύωσης (σχεδιασμός και εκτύπωση διαφημιστικών εντύπων, αφισών, διαφημιστικές καταχωρήσεις, έξοδα συμμετοχής σε επαγγελματικές εκθέσεις, εταιρική ιστοσελίδα κλπ.)
  • Δαπάνες προμήθειας αναλώσιμων υλικών
  • Αποσβέσεις παγίου εξοπλισμού (ενσώματου και άυλου)
  • Μισθοί προσωπικού της επιχείρησης

Ενδεικτικά χρηματοδοτούνται οι ακόλουθες δαπάνες:

Η διαδικασία αξιολόγησης θα είναι συγκριτική βάσει του αντικειμενικού κριτηρίου της μείωσης του κύκλου εργασιών κατά το έτος 2020 σε σχέση με το 2019.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Η ομάδα της SLBL αποτελείται από εξειδικευμένους συμβούλους προγραμμάτων ΕΣΠΑ, χρηματοοικονομικούς συμβούλους, δικηγόρους, γραφίστες, προγραμματιστές και ειδικούς διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι μπορούν να σας κατατοπίσουν πλήρως για την διαδικασία την επιχορήγησης.

Την ίδια στιγμή, όμως, δεν θα χρειαστεί να απευθυνθείτε σε κανέναν άλλο, καθώς αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία εμείς, εντός του γραφείου μας, γεγονός που εξασφαλίζει την ποιότητα και ταχύτητα των υπηρεσιών μας.

Έχοντας ολοκληρώσει εκατοντάδες projects στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουμε την γνώση και την εμπειρία να υποστηρίξουμε πλήρως το νέο σας ξεκίνημα! Επικοινωνείτε μια φορά μαζί μας... και αναλαμβάνουμε εμείς όλα τα άλλα!

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κολοκοτρώνη 126 Πειραιάς, 18535

+30 215 2159 717
+30 211 1159 758

2021 Developed by SLBL