Κατασκευή Ε-Φαρμακείου

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ το Φαρμακείο σας πρέπει να εξασφαλίσει και να καθιερώσει την παρουσία του στο χώρο του Διαδικτύου. Ξεφύγετε από τα όρια της τοπικής αγοράς, αυξήστε τα κέρδη σας και κάντε το brand σας περισσότερο αναγνωρίσιμο, εύκολα και οικονομικά με τη βοήθεια των έμπειρων συμβούλων μας.

Η SLBL διαθέτει μια έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα συμβούλων που είναι έτοιμη να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την επιμέλεια της παρουσίας του Φαρμακείου σας στο Διαδίκτυο. Για να το πετύχουμε αυτό θα διαμορφώσουμε μια στρατηγική βασισμένη στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, επιλέγοντας τα καταλληλότερα εργαλεία από μια πληθώρα, που έχουμε στη διάθεσή μας.

Σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ηλεκτρονικού καταστήματος φαρμακείου το οποίο περιλαμβάνει:

Η ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και προώθηση ηλεκτρονικών καταστημάτων. Ο κλάδος των φαρμακείων χρειάζεται συγκεκριμένες στρατηγικές προώθησης ώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να είναι κερδοφόρο.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά: +30 2111159758 ή μέσω e-mail: [email protected] για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες, καθώς και  μια πλήρη και οικονομική προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του Φαρμακείου σας.