211 115 9758

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιτήσεις δανείων για λογαριασμό πελατών μας

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ!

Συμπληρώστε τη φόρμα δεξιά και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ

'ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 50€

EΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΔΑΝΕΙΑ

Αναπτυξιακός Νόμος

Aν επιθυμείτε να ιδρύσετε, να επεκτείνετε ή να διαφοροποιήσετε την παραγωγική σας μονάδα ή, ακόμα, και να αλλάξετε ολοκληρωτικά την παραγωγική διαδικασία της επιχείρησής σας, ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος 4399/16 αποτελεί ένα πολύ σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο, που μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια και τους στόχους σας, ακόμη και αν η εγκατάσταση σας έχει παύσει τη λειτουργία της.

ΕΣΠΑ

Αν επιθυμείτε να εντάξετε τα επενδυτικά σας σχέδια σε επιδοτούμενα προγράμματα, υπάρχουν ολοκληρωμένες προτάσεις που περιλαμβάνουν ειδικά επιλεγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σας από το ξεκίνημα της επένδυσης μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Ταμείο Ανάκαμψης

Χαμηλότοκα δάνεια για το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ), που μπορούν να αλλάξουν ριζικά και να αναβαθμίσουν την λειτουργία της επιχείρησής σας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στέφανος Λουκής

Ο Στέφανος Λουκής είναι Οικονομολόγος, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) στην Ψηφιακή Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Διαθέτει και δεύτερο μεταπτυχιακό στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Κολοκοτρώνη 126 Πειραιάς

18535, 4ος όροφος

+30 211 115 9758

Αθήνα

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Privacy Policy

Terms & Conditions

Cookie Policy

2021 Developed by SLΒL