ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας για άμεση λύση στο πρόβλημά σας!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Στέφανος Λουκής

Ο Στέφανος Λουκής είναι Οικονομολόγος Διαπραγματευτής, Χρηματοοικονομικός Διαμεσολαβητής Διαπιστευμένος από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Αποκλειστικό του αντικείμενο είναι οι διαπραγματεύσεις και η μέγιστη ληψη αποζημίωσης για την υπόθεση σας. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλου του Πανεπιστήμιου Αιγαίου

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος είναι Δικηγόρος κάτοχος μεταπτυχιακού από το UCL του Λονδίνου με εμπειρία στις αποζημιώσεις τροχαίων και είναι έτοιμος να σας υποστηρίξει τόσο εξωδικαστικά όσο και δικαστικά εάν χρειαστεί

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Icon

Εξειδικευμένη Συμβουλευτική

Οι έμπειροι συνεργάτες δικηγόροι μας θα αναλύσουν την περίπτωσή σας και θα σας παρέχουν εξειδικευμένη συμβουλευτική για τα δικαιώματά σας.

Θα αναλάβουμε την επαγγελματική αντιπροσώπευσή σας σε όλα τα δικαστικά ή εξωδικαστικά θέματα.

Επαγγελματική Αντιπροσώπευση

Icon

Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται με προσωπική προσοχή και επιμέλεια.

Προσωπική Προσέγγιση

Icon

Γιατί Επιλέγουν Εμάς


  • Πληρωμή εξόδων αμοιβής με την αποζημίωση
  • Εμπειρία: Με εμπειρία στον τομέα των αποζημιώσεων, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία
  • Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα μας μιλούν από μόνα τους. Επιτυχημένες υποθέσεις και υψηλές αποζημιώσεις για τους πελάτες μας είναι η προτεραιότητά μας.

  • Αφοσίωση: Αφοσιωμένοι στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας, θα είμαστε δίπλα σας κάθε βήμα του δρόμου με απόλυτη εχεμύθεια και επαγγελματισμό

Εάν έχετε υποστεί τραυματισμό λόγω ατυχήματος ή αμέλειας άλλου, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν αξιολόγηση της υπόθεσής σας.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ομάδα της SLBL αποτελείται από εξειδικευμένους συμβούλους οι οποίοι μπορούν να σας κατατοπίσουν πλήρως για την διαδικασία της αποζημίωσης σας.

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου όλη την διαδικασία, εντός του γραφείου μας, γεγονός που εξασφαλίζει την ποιότητα και ταχύτητα των υπηρεσιών μας.

Έχοντας ολοκληρώσει εκατοντάδες projects έχουμε την γνώση και την εμπειρία ναυποστηρίξουμε την υπόθεση σας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Νέος μας σταθμός το γραφείο στη Θεσσαλονίκη στην Οδό Τσιμισκή 16 ΣΤΟΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Μετά την επιτυχημένη πορεία στο γραφείο του Πειραιά και την πληθώρα ικανοποιημένων πελατών, το γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμο νας σας υποδεχτεί με εξειδικευμένους συνεργάτες και άμεση σύνδεση με το γραφείο και τους συνεργάτες του Πειραιά.

Τσιμισκή 16 Θεσσαλονίκη, 54623

Κολοκοτρώνη 126 Πειραιάς, 18535

Κολοκοτρώνη 126 Πειραιάς, 18535

Τσιμισκή 16 Θεσσαλονίκη 546 23


+30 2312311036

2024 Developed by SLBL